Nu är det helg!

image128

Otroligt roligt!!

image124
image125

Guitar Hero, till Wii. Var helt underbart roligt. Lite skeptisk i början, då det var rätt svårt för en som är nästintill tondöv!? Men sen kom jag allt igång! Kan jag varmt rekommendera till alla gammal som ung.

Pytteliten julstjärna har inhandlas :)

image121

image123

Av! :(

image120

Tjejens klo har gick av på något vänster häromdagen, den bara hängde i ett stadigt tag i resten av pulpan...Så Tjejen hade jättejätteont. Trodde vi skulle vara tvungna att åka in till veterinären på Måndagen men, nästa dag så hade hon, med all säkerhet, "gnagt" bort lite av den, så nu har hon inte ont, men det är fortfarande lite infektionsrisk. Men vi avvaktar lite och ser om det läker av sig själv. Bra att det onda är borta tycker hon nog ialla fall:)

Världens dyraste hus!

image119

Med nöd och näppe!

image118

Finally, I`m Done!

image117

Aldrig blir man nöjd!

Haha, jag sitter o letar, byter, o trixar med min blogg, till slut tycker jag att "jo, men nu blev det ju snyggt" men så surfar jag in på andras bloggar, och så får jag vad man kan likna vid mindervärdskomplex hehe...inte riktigt kanske, men nästan! Men nu har jag fått en kanon-idè, som jag ska sätta mig ner och trockla med.

Wish me luck! :)

Upp i ottan, usch!

Ja, imorgon ska jag upp tidigt som busen (för mig) halv sju ringer klockan...Ska på utbildning på jobbet, GLP-kodning som det heter. Ska bli väldigt trist när det bara är jag och kursledaren som närvarar:(
Men det kan ju vara kul att komma upp lite tidigare. Skulle ju helst vilja ha ett sju-fyra jobb men just nu så kämpar jag vidare på mitt gamla jobb. Vet inte vad jag ska bli när jag blir stor än, men det får ta den tid det tar. Onödigt att stressa fram något...Men visst, jag skulle bli otroligt glad om jag fick en Aha-upplevelse imorgon ;)
Nog om det.

Idag kom sambon hem med en stor Marabou chokladkaka...Mums, snart är den slut. :)

På torsdag ska jag nog försöka ta mig till gymet, ser faktiskt fram emot den, nästan...

Nu blir det duscha och sen blir det Nattinatti för min del...Jag kommer aldrig att somna men ändå.

Auf wiedersehn!

                                                                                       image116

Ny adventsljusstake ska inhandlas!

image115



Ordet adventsljusstake används även om elektriska ljusstakar med vanligtvis sju ljus i pyramidform. Dessa ställs oftast fram i flera av hemmets fönster den första advent, ofta i sällskap med adventsstjärna och står kvar till trettondagsafton. Från början kallades dessa julljusstakar för att undvika förväxlingar. Svensken Oskar Andersson tillverkade 1934 världens första elektriska adventsljusstake. Den första fabricerade elektriska adventsljusstaken lanserades 1939. Vi svenskar är ganska ensamma om att ha elektriska adventsljusstkakar i våra fönster vid jul.

(källa wikipedia)


Hoppas, hoppas!

image114

Idol...

Nej...alltså...jag vet inte jag...Jag känner inget för denna Amanda...Känns som om det är bara jag men...Visst ett energiknippe...men lite tröttsam i längden...Orkar man lyssa på ett helt album med henne i framtiden, njaa...jag tror inte det...men smaken är väl som baken!!

Jag skulle vilja photoshopa men,  jag har bara laptopen, sambon sitter o håller stadigt o bestämt i den stationära...
vad ska jag då hitta på? Känner mig en smula rastlös, städa kanske?? Det behövs. Men vem orkar det nu? Det känns ju bara så not right...:) Äsch...jag dyker ner i min godispåse istället!! :)

Imorgon bär det ju iväg till götet o systerystrarna varav den ena blir 25 hela år. Så det ska bli så roligt, var ett tag sen jag såg henne...Men alla tar ju beslut att flytta till höger o vänster!  :)

                                                                                 /Sofia     image113

Miljontals hundar väntar på ett bättre och drägligare liv...

image112

Jag skulle jättegärna adoptera en hund och göra en insats idag om jag bara kunde...Om jag bodde större, inte redan hade en hund att ta hand om...Men jag har lovat mig själv att jag ska adoptera när vi flyttar till hus!

Någon som är intresserad??

Klicka på någon av dessa länkar:

www.hundrondellen.se

www.sos-animals.se


www.hundarutanhem.se

www.hundstallet.se

www.hundhjalpen.se

www.neverneverland.se

CultDesign

image110
Jag har börjat gilla cultdesigns prylar, mer o mer...Jag har tyckt att det har varit alldeles för "tôrrt" och vuxet förut men nu kan jag tycka att mestadels av deras grejer är riktigt fint...Tex de här sakerna...:)

Toblerone och BEN & JERRY`s

image109

En sån skulle jag vilja ha!

image108

Ugly dog. Men vad gör det?


image107
Sam, världens fulaste hund...Ja, jag kan nog inte göra mer än att hålla med...:)


Hunden Sam blev en internationell stjärna när han han vann världens-fulaste-djur-tävlingen 2003. Han uppträdde i tv i Japan, radio i Nya Zeeland och tidningar i England. Han fick till och med bo på lyxhotell, åka limousin och träffa företagsledaren Donald Trump, uppger AP.

Sams ägare, Susie Lockheed, tryckte hans bild på T-shirts, kalendrar och gjorde till och med en "ful-mugg" med hans ansikte på.

- Jag tror inte att det kommer bli någon mer Sam, säger hon.

Sam kom till Susie för sex år sedan som omplaceringshund. Hon var till en början så förfärad över hans utseende att hon ville ha 48 timmars prövotid innan hon bestämde sig. Men som så många andra blev hon förälskad i den lilla hunden. Hennes dåvarande pojkvän tycke dock så illa om hunden att han gjorde slut. Hennes nuvarande pojkvän blev dock eld och lågor när han såg duon i en kontaktannons på internet.


Skulle göra film för Discovery

När veterinären berättade att Sam hade dåligt hjärta tog Susie det svåra beslutet att avliva hunden.

- Jag har känt mig vilsen sedan dess. Jag sover med hans favoritleksak, en nalle han hittade och tog hem, under täcket varje natt, säger hon.

När Sam avlivades var det inte långt kvar tills han skulle fylla 15 år. Han var skulle också ha gjort en dokumentär för Discovery Channel om de fulaste djurarterna i världen, uppger AP.


(aftonbladet)
 


Lamps

image105

Jag tycker det är himla skoj med lampor...Synd bara att vi har en sådan liten lägenhet. Får kanske ta & byta ut en lampa mot den här vita bordslampan ifrån Ellos...:)

Shoppingdag!

image103


Idag har jag varit med mammsen på Ikea (igen) i jakt efter ett soffbord, men naturligtvis så var det slut i lager. Så jag får vänta tills på Måndag. Tråkigt, men vi köpte ju naturligtvis lite annat smått & gott, bla, ett ljusfat med blockljus, som jag förhoppningsvis ska få stå på mitt nya soffbord:) Vi åkte även till Alster, till en mysig liten prylaffär, med mycket änglar och "fina" saker. Där köpte jag denna grod-ängel som min svärmor ska få. (hon tycker om grodor) Efter det gjorde vi ett stopp hos "svarta lampan" där de har mycket lampor till Mycket bra priser, jag köpte dessa fina ljuslyktor som jag inte vet vart jag ska hänga än men, de kommer nog till sin rätt någon stans, Kostade bara 40kr/st...BBBbbbilligt...Sånt gillar vi! ;)

Mums!

image102


Sugen på att baka...

Ikväll när jag kommer hem från jobbet ska jag nog baka dumlekakor, min svägerskas recept. De är svingoaaa....jag kommer att lägga upp bilder på dem, så ni blir riktigt avundsjuka ;)

Until then, Goodbye!


Vår bil!

image98

Testar lite...:)

image97

Min första photoshop bild :)

image96

Det är ju riktigt roligt när man väl har lärt sig alla knappar och funktioner!

Stort TACK!

Till min underbara älslkling som har gjort iordning min blogg, och visat mig hur jag ska göra osv. Jättesnällt! Jag är inte helt klar med designen än, men jag har dock många olika ideèr om hur det ska kunna se ut.

Nu snart ska jag trampa iväg till jobbet.

Älskar Dig!

Sjuker...

Har känt mig lite hängig i ett par dagar nu, men kämpat vidare...Men idag när jag vaknade så kände jag mig bara sååå risig...förkylningen var ett faktum...Det var väldigt länge sedan jag var sjuk så detta var väl bara en tidsfråga...:)
Tråkigt att vara sjuk, finns inget att göra, inget man orkar göra...Jag ska kurera mig med lite te & honung men det är väl bara att vänta ut stormen så att säga.

image90image91
                                                  image92

Innebandy

Förlust med 3-6 men de kämpade tappert i slutet!!
Robin bäst på plan!

(inte så bra bildkvalitè, men jag var tvungen att skynda mig att ta kort, eftersom batteriet var typ mer eller mindre slut :) )

Jag köpte en jätte fin grå tröj/klänning/top/T-shirt....:) Bild kommer kanske senare.

Nu ska jag få imig lite mat, sen blir det att titta på sista avsnittet på "ensam mamma söker" så jag kan slippa se på skiten:)

KRAM!

image88Robin har Nr.2
image89


Finast!

image86
image87

Jerker var ute på halabaloo igår, och så här fin var han då. Nu är klockan 12:29 och han sover fortfarande....:) Jag tror inte han kommer att må så där tipptopp idag....

Nu ska jag iväg till bergvik, o köpa sådana där långa strumpor som "alla" har när de har stövlar, jag lovade mig själv att jag inte skulle "gå på" denna helt onödiga klädesplagg, men nu har jag trillat dit...än en gång...*suck* men det är faktiskt ganska snyggt....har man ju såklart blivit "lurad" att tro eftersom "alla" går omkring idet...o ja då måste det ju vara snyggt...Men whatever...det är väl kul att köpaonödiga prylar...fast jag ska faktiskt försöka få mig ett par tjocka vantar också...för nu tror jag bestämt att vinterna är på väg med stora steg:)

Efter bergvik, ska jag åka o heja på brorsonen när han spelar innebandy. Det ska bli kul.

Hejsvejs!!

Bio-mys i höstmörkret

Idag har vi varit barnvakt åt Julia en liten stund, köpte lördagsgodis och var på lekparken där även favvo-farbror Mikael dök upp.

Sedan gjorde vi nog inte så värst mycket mer.
Men ikväll så var mammsen & jag på bio, det var mysigt. Var så längesedan jag var på bio. Vi såg "Solstorm" Med Isabella Scorupco, Mikael Persbrandt och Jakob Eklund. Bra att det läggs lite krut och budget på svenska filmer, som brukar vara ganska "B" i mitt tycke & smak. Men i den här filmen kändes det lite "proffsigare" på något sätt. Helt ok film, väldigt spännande i slutet då säcken skulle knytas ihop. En sån där film där man sitter hela tiden och upprepar " Jo, men han är nog mördaren, därför, därför" typ tusen gånger innan man till slut får reda på hur saker och ting ligger till, pch då utbrister i ett "Nej!, men jaha, okeeeej, var det han!?" =)
Isabella spelar stundtals väldigt bra men ibland så är hon verkligen inte bra. Mikael hade inte en så många repliker, han var mest allmänt Psycho och konstig. (han spelar en sektmedlem)


image83
image82

Nej, nu ska jag spela lite wii. Jerker har fixat ett nytt spel, tillägnat *mig* :) det är askul. Spelade det mycket på Robins playstation, men nu finns det alltså på wii. Ett stort plus som gör det mycket roligare är att rösterna är på svenska. "Crash of the titans" heter det. Mycket roligt! Rekommenderas!

image84
image85


ljust eller rött...

vet inte hur jag ska färga mitt hår, naturligt blond eller färgat rött ungefär som hon som åkte ut ur idol i fredags, evelina...hmm. Rött är ju lättare att hålla fint, längre medans det ljusa blir rätt trist och grått efter bara några veckor.
Men ljust är ju, ja, just-ljust...och fräscht. Medans rött hänger ner ansiktet lite, men det är lite coolare, och inte som alla andra...

Jaaaaa...Hmm...Det tåls att tänka på...

Nyårs-klänningen redan riggad!

image81


                                                                                                                                                                                                                                                                    Jag slog till direkt, jag tyckte den var såååå fin. Nu måste jag bara träna så jag faktiskt kommer i den också!!??:)


RSS 2.0