Ljuvliga toner.

image180
Snart ny lägenhet, nytt kök, men ingen musik kan spelas där...Om inte...jag kan få en sådan här radio lagom till min födelsedag...har önskat mig den av Jerker. Slipper man ha på stereon i vardagsrummet på högsta volym för att man ska kunna höra något när man står o diskar i köket eller något annat tråkigt. Perfekt tycker jag lyssna på lite Justin T medans man håller på som kan liva upp stämningen lite grann i alla fall:) Men jag har inte bestämt mig om vilken kulör på radion jag vill ha men det lutar åt den vita faktiskt.
Uhhamejjen va bra!

Ljuvligt med helg.

image174

Åh, vad skönt det ska bli med lite helg. Kunde inte komma lägligare. I helgen ska jag nog bara vara lat & inte göra någonting speciellt. Fast en tur till solareturen kanske det blir för att lägga beslag på den där fina fina (i mitt tycke) vita byrån. Nej, nu får det bli en långpromenix. Trevlig Helg!

Min älskling.

image173

Im bored

image172

Ja, jag är så uttråkad...Det är så ruttet nu tycker jag...Mycket man vill göra men, det skiter sig ju ialla fall...
Bläää!
Återkommer, om någon dag, kanske lite mer munter då:)

I goda vänners lag.

image171
Det har varit en mycket trevlig helg. I lördags var vi hemma hoa Calle & Nettiz och det bjöds på en väldigt god spagetti o köttfärssås.  Sedan på kvällskvisten kom David och hans lilla (stora!) valp Carlos. Han ska väga ungefär 70kg, nu väger han ca 30kg.... Vi åt lite tacopaj och spelade Wii. Väldigt trevligt! På söndag så var vi hos pappa med Jessica o Richard på lunch, även där så fick vi en gôrgo köttfärssås.:) mycket köttfärs-ätande i helgen. Och nu tar jag en paus i mitt packande...Jerka har åkt till jobbet och jag är lämnad ensam hemma Buhuhuuu...fast jag har ju miin lilla bebis här hemma förstås, men hon sover ju bara .*suck* Nu ringer Jessica också,,,bäst att svara...

Kartell FL/Y

image170

En gôr bra sida.

image169
En sjuktbra sida, tycker ialla fall jag. Slipper man gå och köpa asdyra inredningstidningar för att få lite inspiration!
Jag har redan hittat en massa braiga ideèr. Uhhhamejjen, va fint vi kommer att få det! :)

I packar-tagen

Ja, nu börjar det verkligen dra ihop sig till flytt, det märks inte minst här hemma. Börjar bli ganska stökigt nu. Det lättaste är packat, nu återstår bara det jobbiga...All småskit överallt som man inte vet varför man har men ändå vill ha kvar!? Och en massa småprylar som ligger överallt som inte kan kategoriseras. Det ska bli skönt den 2 Feb, när vi kommit till ro på kvällen och kan andas ut lite. Men det ska bli så roligt. Vi flyttar ju till vårt första gemensamma boende. Som är lika mycket mitt som hans. Det känns så bra! Vi har så mycket planer och så mycket man vill köpa nytt, men det får vänta lite...ska nog "bo in" oss lite först så man verkligen ser vad man behöver och inte behöver...liksom :)

Idag har jag varit & tränat, jädrigt gôtt var det, körde kondition, behlvdes efter 200grams chokladkakan igår:)
På bordet lagom till Jerker kom ´hem stod det serverat Tacopaj. Oj, va gott det var! Räcker till matlåda imorgon. Kanon!
 Idag blir det till att lägga sig itid för kl 05.00 ringer alarmet,Zzzz...
 Oj, vad jag babblar och jag känner att det börjar bli smått osammanhängande...Tror jag säger tack och hej för idag faktiskt!

Avslutar med ett kollage med tre bilder som jag har i rent tidsfördriv grejjat med i Photoshop. Tänk om man bara kunde vara lite duktigare på det så man kunde göra lite coolare grejjer.

Auf wiedersehn!

Originalbilden.

image166

image167

image168


Filmtips

image165´


I en av Bostons tuffaste områden blir en fyraårig flicka kidnappad. Privatdetektiverna Patrick Kenzie och Angela Gennaro vill först inte ta sig an fallet, men när barnets faster ber på sina bara knän startar de en utredning som gör att de sätter allt på spel; sitt förhållande, förstånd och livet. Ben Affleck gör här sin regidebut och han står även för manuset. Filmen är baserad på Dennis Lehanes roman med samma namn.

Jättebra skådespelare och det är en sån här film där man tror sig ha kommit på gåtan, men så händer något helt oväntat, det var det som gjorde filmen så bra. genomtänkt och välgjord. Spännande!


Bort med det mörka, in med det ljusa

image164

Middag och spelkväll

image163

I lördags var vi hembjudna till Mikael & Cina på middag och så skulle vi spela "kampen mellan man och kvinna".

Det bjöds på supergod mat och ja, det är klart tjejerna vann över the guys!

Snö!

image162
Vi får väl se hur länge den ligger kvar, börjar ju redan smälta bort! :(
Tjejen diggar snö ialla fall:)

Ikea

Idag började jag att jobba klockan 06:00...Inte alls roligt...Men jag kunde ha varit mycket piggare idag om det inte vore för min sambo som aldrig slutade snarka! Försökte butta bort honom ett flertal gånger, men utan framgång...
Man kan nog gå över honom med en bulldozer, han skulle inte vakna ändå...*suck*
Så vad var jag tvungen att göra vid klockan 02:00 för att få några futtiga timmars sömn...Joo, ta täcke och kudde och börja bege mig bortöver till soffan...


Nu åker jag till Ikea, det är jag väl värd!

/Sofia

RSS 2.0