Hundvakt

image207
Brorsan åkte till Åland och kvar blev Kärstin som inte ville vara själv...Vem fick ta hand om " the beast"...
Han e jättego och snäll på alla sätt och vis, men han förstår inte att han är så Stor och stark han ska ligga i soffan och är först ut sist in...hehe...jaja, min vovve fick åka till mormor för hon pallar inte trycket...Hon är lite av den lugnare sorten och börjar komma till åren då hon vill ha det "vanligt" och inte så mycket stök runt omkring sig...:)

Jerker är på bilträff ute på stan, han har fixat, polerat och installerat hela dagen så nu är nog bilen så fin den kan bli, ny högtalare också...Ojoj...:) Det ska visst komma omkring 200 bilar så det blir nog skoj. Hoppas han kör försiktigt bara...

Nej, nu ska jag inta soffläge, är helt slut efter en dag tillsammans med Kärstin...+ att det blev väldigt tyst...det är aldrig ett bra tecken...:)



Soligt värre

image206

Nya pryls i v-rum

image205

Badrum

image204

Nu kan ni nog räkna ut hur roligt och intressant dag jag har haft :) När man börjar visa sitt badrum, så har det gått för långt...Är nog inte så intressant kan jag tänka mig...Men jag har faktiskt "hottat" upp det i den mån det går i ett ganska så klassiskt och ganska så tråkigt badrum. Men det jag gillar med det är att det är stort och rymligt + att det finns ett badkar:)

Förbättrad

image203

Här kommer lite bättre bilder på bordet...:)


Vårdag

image202

Skönare nu att ligga och gnaga på benet när "balkongmattan" kommit på plats!
TACK, snälla mamma för den!

Fattas bara...

gardiner och en sänggavel, och lite hyllor på väggarna sen är vi nog nöjda med sovrummet.
Den nyaTapeten framkommer inte riktigt på bilden men den är beige och mönstrad med små medaljonger, lite gammaldags. Tur att vi fick lov att tapetsera om , för den där gröna med små fula prickar på hade jag nog drömt mardrömmar om den fått hänga kvar :(

image201

RSS 2.0