En GOD lördag

Min dag började med att glassa i solen nere vid vågmästarudden tillsammans med Veronica & Carl, mycket trevligt och veryhot! Sen ringde mamma och ville ha "bär-hjälp" med att hämta hem en säng som hon köpt på blocket till Julia, jättesöt var den.  Och jag kom ju på den briljanta iden att vi faktiskt inte var alls lång väga ifrån Ikea, så det blev ett stopp där också. Där inhandlades det saker som inte var tänkt  skulle med hem, men det är ju ingen överaskning direkt. Köpte ett balkong bord, ganska så fint tycker jag själv. Lagomt stort.

Väl hemma så käkade vi kladdkaka som jag hade gjort dagen innan och bjudit mina kompisar på. Mamma hade tur för det hade  blivit några stackars bitar över.   Jerker jobbade idag (lördag!!) så han "damp" in vid tre tiden och var hungrig som en liten gris...Så han slängde ihop en räksallad, som by the way var typ den godaste jag någonsin ätit sååå smarrigt.

Sen har det väl inte hänt så himla mycket idag, jo. Jag var uppe på vinden och rotade lite, försökte så gott det gick att försöka organisera bland alla lådor. Kom på att Andreas köpt hus i dagarna och att han är i behov av lite "kvinnlig touch" i inredningen, och jag har sjukt mycket ljuslyktor och gardiner plus en massa annat krafs som jag inte använder , men som  verkligen är snyggt men som  nog aldrig kommer se dagens ljus hemma hos mig ialla fall. för att jag bara köper nytt hela tiden...:/...Inte så bra, men ialla fall så gjorde jag iordning två hela lådor till brorsan som han ska få. Det känns kul att kunna bidra med något till honom. Han blir nog jätteglad tror jag.  Ja, på vinden blev jag nog kvar i alla fall i 1 ½ timme, blev helt genomsvett då det var ja ungefär 100 grader där uppe...(intressant, jag vet...)

Nu är Calle här, han och Jerka fick något slags dricka-öl-begär vid 22.00 tiden. Så nu sitter de på balkongen och snackar en massa skit, och dricker en massa öl...Får se hur kvällen slutar.....

Jag har märkt att nu när jag jobbar (som vanliga människor) 8-17 varje dag,så försöker man få ut så mycket mer av de dagar man är ledig så det blir lite mer kvalitets dagar, försöker hitta på lite saker. Förut så var jag ju ledig lite titt som tätt och uppskattade inte direkt dagarna när jag var ledig, utan det var mest tråkigt för ingen annan var ledig mitt i veckan.

Jaja, lite tråkiga reflektioner av mig....

Nu ska jag gå och se efter så att de inte kraschar "min" balkong :)


                                           


Kvällsfotografering


På sista promenixen innan sovdags, tog jag dessa bilder vid fontänen, så vackert lr hur :P
Hon börjar allt bli väldigt gråhårig på nosen nu min lilla flicka, men hon är  fortfarande väldigt ung i sinnet, på gott och ont ibland:)
 
Nu ska det sovas hemma hos Fallgren/Strandberg, så godnatt, god natt på er ♥

Kalas


Meningsfull dag



Uhhejamejjen, vilken dag! Alla ni som pluggar dag ut och dag in...Hur står ni ut?...Det var typ det värsta jag har varit med om...Och detta var bara första dagen, bara fyra Veckor kvar då:) hihi jaja jag har en hel tjock pärm hemma att plöja igenom, och sedan ska vi börja med datorn hur allt fungerar i praktiken...Men har man ett mål så känns det ju lite bättre, det är ju inget man läser bara för skojs skull om man säger så...
Men det var ändå en helt underbar dag, många trevliga tôser och pôjker som var i min grupp.

Trött som busen är jag nu, så soffan får bli min bästa kompis idag/kväll....Imorgon börjar jag klockan 08.00 till 16.00. Gud så gôtt att jobba dagtid. Sweeet!

Tips!




Hittade den här fantastiska pincetten på eleven.se Den är ju ett måste för alla noppgalna, just like me. :)
Inbyggd lampa o grejjer, hur bra som helst...219 pix.

Nervös dag



Imorgon kl 07, ringer klockan....Och jag har aldrig varit gladare för att den gör det. Börjar ju äntligen  på mitt nya jobb imorgon. Det ska bli så spännande och roligt. Fast jag känner mig lika nervös och pirrig i magen som första dagen i skolan. Jag hoppas att det blir bra och att jag kommer att trivas. Men det tror jag nog. Verkar vara ett skönt gäng som jobbar där och chefen verkar hur cool som helst. Ska bli konstigt att jobba Mån-Fre 08-17 varje dag (som alla andra vanliga, dödliga människor) Jag har ju jobbat på timanställning så länge jag kan minnas så det känns lite weird. Men men det ska bli gôtt med lite struktur i vardagen och kunna planera mycket bättre. Jaja, nog om detta tjatet.

Idag var det ju mors dag, grattisgrattis kära mor...Vi var och käkade lasagne tidigare idag hos mammsen, men vi kunde inte stanna så länge, Jerker började jobba så tidigt idag, men vi hann ialla fall säga hej och äta alldeles för mycket:)
 Annars har helgen varit lugn, var iväg och firade Rikard (bilder kommer). Det var väldigt skoj, Tack Rickard & Jessica för en jättetrevlig kväll!!

Jag var ute med Tjejen förut och på vägen hem kunde jag inte motstå att knycka lite syrenkvistar från en dam längre ner på gata...hehe...det luktade sååå gott, och det gör det även nu i lägenheten...tss... (lägg märke till min fina "vas" (Falcon ölglas), upptäckte att vi inte har packat upp våra vaser än...) Det får bli en annan dag, eller år...:)

Nu ska jag gå och titta i byrån vad jag ska ha på mig imorgon hihi...

Ciao!

Menlös dag

image217

Frågespalt

image216

Tygtavlorna är på plats

image214

Var på stan i dag med älsklingen, efter många om och men så bestämde vi oss för detta tyget. Och vi blev faktiskt väldigt nöjda. Det ska upp en tavla till men den ramen som vi köpte var helt sne så vi måste köpa en ny ram, gör ju inte så mycket, den kostar ju bara 39 spänn.

Dagens i-lands problem

image213

Gardin-byte

image212

Fick ett litet ryck och ryckte (haha) ner sovrumsgardinerna och satte upp dem i vardagsrummet i stället. Ville ha lite ljusare, de bruna siden gardinerna är också snygga men får nog komma upp lite senare i höst igen.
Funderar bara på vad jag ska ha för gardiner i sovrummet nu....

Piffat på balkongen

image208

         Lavendel & pelargoner är det som blommar på vår balkong än så länge. Tack snälla mamma för blommorna och stolsdynorna, ja, stolarna med för den delen :) Vi var till Ikea för att köpa ett litet bord att ha på balkongen, men när vi kom hem hade vi glömt det....Vi köpte lite annat i stället....LOL. Får ta en sväng dit en annan dag. Gör ju inget.

I helgen så jobbade jag på fredagskvällen, så den blev ju bara att plantera blommorna när jag kom hem och sen sängen typ:)
Lördagen gick åt till att slappa på "skutis" hade med oss frukost som vi åt i solskenet. Väldans mysigt!
På eftermiddagen kom Jerkers mamma och särbo på besök. Inspekterade lägenheten och jag tror vi fick godkänt.
Monopol-spelande blev det lite senare på kvällen hos Nettiz och Calle. Jag kom inte sist ialla fall....Men det var nog Nettiz förtjänts:P Calle Loosade och Jerker vann.
image209
( Det är nästan så man kan se vem som var förloraren och vinnaren i spelet) :)



På söndagen var vi hos pappa en sväng. Pappa hade fått problems med datan så då ringde han in ingenjören him self. Gick dock inte så lätt att laga utan vi fick ta med datorn hem för en närmare titt. Men pappa han med att sätta oss i arbete ändå. Ut i skogen med en massa gammalt trä och lasta av. Det var jätteskönt väder och vi åt glass o bullar. Jerker fick åka på motorcykeln så han vart nöjd.
image210
Och sist men inte minst så åt Jerker och jag en väldigt god middag på söndagskvällen.
image211

Så summa summarum. En trevlig helg! Tråkigt att det fina väder tog slut idag:( Men idag så ska jag på stan och försöka leta upp ett annat tyg till mina tygtavlor, blev inte riktigt nöjd med det andra, och nu har vi ju bytt accentfärg i v-rummet, grönt är färgen nu, inte vinrött:)

Ciaoooo!

RSS 2.0