Full rulle

Och så var den helgen till ända....Konstigt hur tiden bara kan svischa förbi på helgen. Mycket märkligt. Känns som om jag bara har tvättat i helgen, oerhört mycket tvätt hade vi...usch! Men i helgen så har vi tagit det ganska lugnt inga värre utsvävningar, vi var på Bergvik en sväng och köpte lite livsnödiga prylar!(?)  Såg också en väldigt bra och cool film igår. "Felon". fängelsefilm med några hårda killar, bla Val Kilmer...Men den var väldigt sevärd!

Idag ska det byggas igen, eller ja ialla fall inhandlas material för att kunna bygga en hallbänk. Jag har länge saknat något i hallen att sitta på när man tar på sig skorna, för det börjar bli väldigt långt ner till fötterna nu:)  Det ska vara lite bra förvaring under den också. Så snart ska jag gå & väcka min käre sambo så vi kan bege oss mot IKEA för att se om de har några bra korgar som man kan lägga vantar och sånt i. Ska även köpa tyg till sittdynan. Det är kul att göra egna saker som ingen annan har.

Nej, nu har jag inte tid med det här längre. Men jag lägger upp bilder på lite av det vi shoppade ialla fall:)


Sötnosen min


Länge sedan sist...

Här har jag inte uppdaterat så hårt (inget) under sommaren, men nu ska det bli ändring på det. Känner att jag har kommit in i jobbet nu och är inte fullt så slut i huvudet när jag kommer hem, och kan faktiskt vara inne på datorn och internet i mer än 5 min innan jag fått nog då jag sitter framför burken hela dagen annars.
 Just nu har jag inte så mycket tid över att skriva så Tjejen måste ut, tänkte ta en långpromenix faktiskt.

Men här kommer ialla fall några bilder på vår nya sänggavel som Jerker snickrade ihop härom kvällen, det blev riktigt mysigt och fint! Det e bra och ha en händig man ibland!

RSS 2.0