tjoho

Veckan som gått har varit dryg. Men vi var på ultraljudet i Tisdags och det var det mest fantastiska jag gjort, helt otroligt. Han/hon/det var väldigt livlig där inne. Allt såg jättebra ut och allt verkade funka så som det ska. Vi fick med en sån fin liten bild av miraklet.

Annars så har det verkligen inte hänt så mycket, vardagen går vidare. Har shoppat nästan alla julklapparna, vilket känns väldigt befriande och inte stressigt som det brukar vara runt jul. Jag har även pyntat klart inför första advent imorgon. Inte så mycket men lagomt mysigt. Inte för att man kan säga att det är särskilt juligt och vintrigt ute med 5+ grader och regn.  Jerker håller i denna stund på att måla en bänk som han byggt åt mig eftersom jag måste sitta ned snart när jag ska ta på mig skorna, visst jag kan ju såklart utan bänken, men det är väldigt jobbigt blir ju andfådd av minsta lilla. Så det blir kanon det.

Imorgon blir det att åka och fira mormor som fyller år, annars blir det mest slapparsöndag imorgon. Men det är ju inga fel.

Köpte by the way en sjukt snygg stickad tunika idag när jag var på stan med Veronica. Riktigt nöjd blev jag med den. Guu så bra! Nej, nu snart ska vi nog titta på nya bond filmen så bye bye!












Tröttis

Ojoj va trött jag är fast det är nog egentligen ett bakslag för att jag är så himla uttråkad. Sitter på jobbet, det är mörkt och det snöar ute. Det är bara jag och en till som jobbar nu. Lagomt livat. Jag går inte hem förräns 17.15. Fy och usch.

Men snart är det ju helg ialla fall. Kommer iofs inte hända så mycket eftersom löningen skulle varit önskvärt om den kommit för en vecka sen redan.  Men åh va roligt när den kommer på tisdag. Iväg och handla julklappar och en massa fint julpynt. Amaryllis och ljus i massor. MYSPYS! glögg måste ju inhandlas också. Fan, vart är min glöggkoppar nu då? Orka gå upp på vinden och leta efter dom. Blir till att köpa nya. Vilka härliga I-lands problem jag har.

Jag, Andreas och Mikael hade ju tänkt överaska mamma på sin 60(!) års dag med diverse överaskningar. Men nu när jag pratade med henne så har hon tydligen bokat resa till Tanzania och zanzibar. Fy va dåligt. Hon skulle ju egentligen till Kenya men eftersom det råder fett med krig där så skippade hon det...

Ja, så kan det va. En annan har tur om man kommer till Alsters julmarknad nästa vecka, man får vara nöjd med det lilla. Skulle vara mysigt att försöka komma iväg till Liseberg julmarknad också.

Nej, nu ska jag gå på rast och dricka cacaocreme. Är sugen på en stor stark men det blir det ju inge med. Huuuuhha.

Hej hej

Helgen...

har varit helt Ok, susade fram alldeles för fort som vanligt men helt Ok ändå. Fick gjort en hel del. Datarummet står äntligen helt färdigt, eller ja det måste ju sättas upp lite datahögtalare och dras en hel del sladdar, men det är inte ett jobb för mig. Snälla bror var här och hjälpte mig att sätta upp tapeterna, jag tycker att det blev skitsnyggt på ren svenska.

I lördags var Veronica här på besök med sin söta "Klang". Tjejen och han går jättefint ihop så det är jättekul att ha fått en kompis att dela promenaderna med.  Vi käkade chips och kollade på Idol. Bra att Lars åkte hem tyckte jag. Lite deppig människa....

Och nu har jag satt mig ned och andas ut för första gången idag. Det tar på krafterna att grejja och dola.

Imorgon börjar en ny och härlig vecka... På Fredag ska jag till Dömle Herrgård med jobbet. Det bjuds på mat och andra skojigheter.Ska bli trevligt.

Nej, nu var min sista bit av "Brejken" slut så då är även skrivandet slut.... Går hand i hand det där serni...

Kommer lite bilder på helgens bravader...



Klang rivde hela lägenheten




Tjejen trött och sliten efteråt




Slipning pågår



Före bild- Datarummet


Pågående tapetsering



Antal Material förlorat: 1 st köksstol



Färdigt resultat.....Lampan ska returneras, tog för stor plats. Blir en ny mindre istället.



Mys!!


V.16







Lite tjockis börjar jag allt bli :)

RSS 2.0