Ursäkta röran...

Min blogg är under byggnation så att säga....Kommer fortsätta ikväll när jag kommer hem efter jobbet...Men nu måste jag ruuusa, börjar om en sisådär, 28 min...

hej på en stynd!

Nytt i fönstret

image200
Tack Mammsen för den fina blomman, hoppas den står sig i ett par veckor i alla fall...:)

Bordet!

image199

Här kommer en otroligt dålig bild på vårt nya bord! Det passar grymt bra i v-rum eftersom det är så långsmalt. Men jag måste nog gå på en fotokurs, jag kan verkligen inte ta bra kort...

Det blir nog någon limegrön löpare att ha på bordet, finns på Åhlèns, hur fina som helst. Jag gillar verkligen Åhlèns sortiment just nu. Synd att de tar lite över pris på grejerna...

Kärlek

image198

Kärlek till han som alltid ställer upp och finns där när jag behöver, Jerker hur skulle jag klara mig utan dig...
Tack för att du finns hjärtat.

Vem vinner?

image197


Idag och natten som var har varit lite sisådär, hade insjuknat i något som jag trodde var vinterkräksjukan, eftersom jag gick upp på natten och gjorde av med lite onödigt krafs från magen!?, men sen slutade jag med det, men hade fortfarande oerhört ont i magen...Hmm...på högersidan dessutom, Doktor Strandberg (sambo) och Syster Anette (mamma) drog igång med värsta analysen och konstaterade mer eller mindre att jag hade blindtarmsinflammation...Jahaa, det var det säkert alla sympton pekade ditåt feber, och fan och hans moster,,,Men i samma veva som jag hade kommit till ro med tanken om operation och sjukhusbesök så avtog smärtan något, och nu är jag bara lite hängig. Märkligt hur det kan vara...Får se hur det ter sig under morgondagen.:)

Så idag har jag inte gjort många knop. Sitter väl mest och tycker synd om mig själv. :) Det måste man få göra ibland!

På bilden ser ni mina favoriter, fast jag tror nog att Perrelli kommer ta hem hela tjottaballongen. Men jag hoppas ju lite på värmlands stolthet Christer Sjögren! ;)

Nu blir det att inta soffläge!

Ha en förträffligt bra kväll!

/S

Jag, In Action

image194

image196

Dålig bildkvalitè (mobilkamera). Men här stod vi alltså, jätteskojsigt, ser kanske inte så jättespännande ut men det var väldigt roligt! :)

Idag har jag varit på stan och shoppat lite små prylar. Ska bara "piffa" iordning så blir det bilder på det sen:)

Ikväll ska vi till Nettiz och Calle på käk, ska bli jättetrevligt!
Nu blir det till att städa lite tror jag....*tråkigt*

Ciao!

Ingen vila, ingen tid till...

Att shoppa... Jag skulle så gärna åka till stan, och shoppa allt som jag behöver, vilket är en hel del i inredningsväg ialla fall, Aldrig blir man nöjd.

Har ju varit i Norrköping på jobbmässa, skitkul var det, men väldigt utmattande. Det märktes inte minst igår då jag sov till 12:30! :)

En glad nyhet fick jag idag av min sambo som ringde och berättade att matsalsbordet och stolarna hade kommit
*tjohoooo* Det ska bli så roligt att se hur det blir. Lägger väl inte lite bilder på det antar jag,:)

Nu ska jag bara gå till Coop, köpa ngt ätbart att värma, orkar inte laga någon mat. Paj kanske? Det funkar ju alltid. Sen blír det till att jobba...Men imorgon ska jag ju faktiskt vara ledig (kom jag på nu) då blir det nog La Stada för hela slanten, bokstavligt talat :)

Ciao!
image193

I brist på annat så kommer här en bild på min lilla bebis...Eller ja hon är inte så liten längre, hon fyller ju faktiskt sju år till sommaren...Så hon är i sina bästa år kan man säga:)


Blommigt.

image190
Puh! Nyss sytt klart gardinerna, det blev ganska bra tycker jag själv. Lite våriga är de allt, det är aldrig fel!
Till och med Jerker tyckte att mönstret var snyggt! 

Skönt med helg. Ikväll har vi bara tagit det lugnt och kollat på Let`s Dance, fast jag tycker programmet är alldeles fär lååångt, hinner tröttna och stänga av lagom till pausen...Så jag vet aldrig vem det är som åker ut.:)

Imorgon blir det kalas för Robin, 15 år och därmed har en moppe inhandlats:) Så det blir ju trevligt! Sen ska vi nog ut i svängen, eller ialla fall på 25-års kalas. Söndag blir slapp, kanske åker och tittar på matsalsbord.

På Tisdag kommer tapetserarna hit, de gör klart rummet på en dag. Roligt att börja inreda det också.

Nej, nu ska jag bara invänta Jerker som är och skjutsar hem Andreas från krogen sen blir det tack och Godnatt.

/S

Shoppat.

image189

Jag fick presentkort i Julklapp av Jerker på Boulevard. Och nu har jag äntligen hittat tre små fina ljuslyktor. Jag har varit inne där ett antal gånger sedan julafton, men har alltid gått ut tomhänt därifrån, pga att det finns FÖR mycket man vill ha så jag blir helt snurrig i bollen! :)

Men nu har jag sett ut ett par grejer till som jag bara MÅSTE ha så det kommer bli fler besök där!

RSS 2.0