Ännu en Måndag..

Så var också denna Måndag till ända. Härligt för jag hatar Måndagar. Nu är det bara skoj-dagar kvar(hmm, försöker vara något sånär positiv)

Idag har jag varit helt själv hemma, Jerker började jobba när jag slutade. Så jag har handlat lite mat, och gjort lite käk. Har även diskat. Lite...Man ska inte överanstränga sig...

Nu sitter jag här vid datorn och har precis plingat iväg mina räkningar. Det var kul att vara rik ialla fall några dagar :)

Den 25/11 är det dags för ultraljudet, längtar redan, Ska bli väldigt intressant. Jerker är också väldigt spänd tror jag.

I helgen var jag och Jerker på hockey Färjestad-Rögle 2-3, dålig match, men roligt att gå med min snygging. Också gjorde det ju inte så mycket att de förlorade med tanke på att vi fick biljetterna av pappsen.

Hjälpte även en kompis att flytta, Jerker var också med, jag trodde verkligen inte att det skulle ta så lång tid. Hatar när folk fortfarande står och packar för fullt när man  kommer och är redo att snabbt och smidigt bara bära ut skiten...Hur svårt kan det egentligen vara att ha packat klart!!?? Man vet väl i de allra flesta fall, typ tre månader innan datumet då man ska flytta ut...Jajaja...nog klagat på det.

Idag berättade jag för min chef Maria, att jag är gravid. Var lite orolig först för hon kan vara lite skum och grinig, man vet liksom inte vart man har henne alla gånger. Men hon blev hur glad som helst!! Känns bra.

Nej, nu tror jag att jag ska ta mig lite glass, det är jag allt värd :P

Avslutar med lite bilder, för det går Jessica tydligen igång på...Moahahaha



Mitt skrivbord. Alla kort är tagna med mobilkameran, därav den usla bildkvalitèn.



Min gamla utsikt, nu har jag sjöutsikt :)





Me in action



Jag och Jerka häromdagen



Finfin bild. som jag fått av Jessica...hehe


bilder...

Här kommer de (helt meningslösa) bilderna som jag utlovat Persika...Nu hoppas jag att du har gjort detsamma!!

Efter all tvätting som vi har gjort idag ska vi slänga ner oss i soffan, och kolla på film. jerker håller på och bränner ut i denna stund. Hej o hå

Idag serverades det kotlett och potatis med
                                                                                                                                      löksky och gurka
 SNYGGA!

 Jerker normal, jag gör en funnyface

 Där i ligger Elliot eller Ellionora :P

 topmodel 1989

 Händer inte så ofta....





 Topmodel 2009

 En bild som satt på ett träd i skogen...märkligt


Titt ut leken funkar än i dag...

Ledig!

Idag är jag hemma och är ledig! Var jag igår med och imorgon med:) Helt underbart!

Har nyss bokat klipptid, det ska också bli underbart. Var ett tag sedan nu,skulle behöva slinga om det också, men det är på tok för dyrt den här månaden tyvärr. Men jag ska nog bara klippa topparna kanske lite i etapper, men jag ska försöka spara ut nu lite grann.  Men det blir väl som det brukar sluta, att jag tröttnar på det och klipper kort i stället...

Idag är Jerker i Västerås på utbildning med jobbet. Så han kommer väl inte förräns i kvällinga. Tråkigt. Men då får jag passa på att gå en sväng på stan.

Nu har jag fått tillbaka matlusten igen, och med det så blir jag sugen på sånt som jag aldrig varit sugen på och aldrig köpt i hela mitt liv typ:)

Det gick bra hos barnmorskan också, hon var jättesnäll, jag hade ju trott efter att ha pratat med henne i telefon att hon skulle vara värsta grinkärringen som har jobbat way to long med det hon gör, men ack så jag bedrog mig. Väldigt trevlig!
Blodtrycket och allting såg bra ut. Så det var ju good to know.

Nyss kollat på ett avsnitt av Oprah, de hade makeovers på schemat idag. Det är något som jag också skulle vilja göra. gud va roligt, få ha på sig fina klänningar!? (jag som aldrig har haft en klänning i hela mitt liv, tycker jag ser ut som jag vet inte vad) och bli sminkad och sånt. Jaja, får nöja mig med att klippa topparna....Vilken förändring, vad vågat! :)

Nej, nu blir det till att diska all disk fårn när mammsen och svärmor var här igår på middag. Jag bjöd på tacopaj som jag tror var mycket uppskattad. kul!

Mamma håller på och tittar på tvättmaskin åt oss också, det skulle vara så himla göttit om vi kunde få en alltså. Hatar och springa ner och tvätta. + att det kostar pengar här hos oss, då kan man ju lika gärna ha en egen.

KRAM!
                                                                     


kul helg...

Nej en kul helg har jag verkligen inte haft, kunde ha gått på både fest och shoppingrunda på stan, sett på en säkert skitbra film...Men nej, jag är så exxtremt jävla trött så jag har gått och lagt mig vid 20.00, och emellan de tiderna vilat ett antal ggr. Fyfan, jag vet inte om jag kan hålla med de som säger att det är så underbart att vara gravid, just nu så sinkar den här lilla bebisen ner mitt liv till 0. Men det blir väl kanske bättre....

Annars då? nej, inte så mycket Jerker är lite krasslig i halsen och hoppas jag inte åker på något sånt. Sitter i skrivande stund och käkar lasagne, som inte blev så god. Eller ja den smakar inte så mycket. har stora problem med det där med kryddningen. Men det gick ned ialla fall.

På tv:n är det Idol, det är inte bra alltså. Ska sluta titta nu.

Imorgon kl 15, ska jag till barnmorskan igen, ska bli intressant och se vad hon har att säga.

Nej, det var väl allt för denna söndagen. Ska försöka uppdatera lite bättre men tråkigt att skriva när man inte har något att skriva om direkt....Hehe oj oj vad bitter jag låter! Det är jag faktiskt inte bara lite sur. :)

       Hoppas ni haft en bra helg!! KRAM!

RSS 2.0