Hemma igen.

image188

Nyss hemkommen från Morfar är lilla gosegrisen min. Men hon var ju inte mycket till hund...Bara ligger o snarkar.
Ett bad har hon ialla fått sig, uhh vad sur hon var då! :)

Doft av jordgubb.

image187

Fick min födelsedags present ifrån Pappa & Jeanette idag. Ljuset luktar underbart, inte sådär jättestarkt som man kan få ont i huvudet av, utan lagom...very nice, me like!

Kärleksmums.

image186

Plask.

image184

Det är en väldans tur att vi inte betalar för vattnet...Vi hade gått bankrutt:)
Vi har badat oerhört mycket, börjar nästan bli beroendeframkallande...Inte bra.

Update.

image183


Så då sitter man här. Sjuk och eländig. Trodde jag skulle klara mig undan förkylning och feber, men icke. Det kom som ett brev på posten. Men jag får nog skylla mig själv. Måste lära mig att använda mössa och inte glömma vantarna på byrån när jag ska ut i kylan!?

Vi trivs jättebra so far, i lägenheten. Tapetsering och lönen är det vi går och väntar på nu. Jag har tänkt att sätta upp en tapet i Jerkers "data skrubb". Medaljongmönster ifrån Rusta. Det går bara åt en eller max två rullar så det ska jag nog klara av. Tapeten är som ska upp i sovrummet är även den utvald,men vi har inte fått tummen ur och gå hela vägen till kbab, cirka 500m!!?? Det får bli i morgon. Hoppas bara att de inte segar sig alltför mycket.

Jaja, nog om tapeter. Nytt jobb har även införskaffats. Funkar rätt så bra, börjar komma in i det så smått nu. Det börjar till och med bli riktigt skojsigt. Det jag hoppas på är att få åka på mässor och dylikt runt om i Sverige, det vore schysst! Den första är nu i Mars, så jag får jobba på om jag ska få chansen, men det ska inte vara någon omöjlighet ju!

Annars är det väl inte något annat på tapeten så att säga:) Tjejen är hos "Moffa" Jerker och jag har jobbat kvällar hela veckan och då är det tur att Morfar finns, hon tycker nog att hon är i paradiset när hon är där. Långa skogspromenader, få springa fritt ute hela dagarna och ha en hel soffa till sitt förfogande på natten att fläka ut sig på. Åh..nää nu får hon allt ta och komma hem!! Usch...hur ska det gå när jag ska få ett "riktigt" barn, kommer ju att längta ihjäl mig...fast det är klart dom är ju ganska skrikiga och enerverande ibland till skillnad från en hund:) äsch, det blir nog bra.

Jag fick en symaskin när jag fyllde år nu ihelgen. Jag har redan en massa projekt på gång. Bla en hissgardin till vardagsrummet. Och en säng gavel, ja jag ska inte sy en säng gavel direkt men jag har bestämt att det ska vara ett brunt siden tyg som jag ska klä på en spånskiva. *fiffigt*

Nej, nu börjar jag se i kors, dags att vila lite. Fyhelvete vad tråkigt det är att vara krasslig.

Ciao!

Tjejen myser!

image182

Omgjord!

image181

RSS 2.0